Zpět

P2 - Polévka z červené čočky

Množství - 60 porcí = 18 litrů

Čočka červená 1 000,00 g
Mrkev 1 000,00 g
Zázvor 50,00 g
Drcená rajčata 500,00 g
Cibule 500,00 g
Bazalka 50,00 g
Olej 100,00 g
Sůl 100,00 g
Pepř 30,00 g
Kucharek 100,00 g
Ozdoba 10,00 ks

Pracovní postup
    Na oleji zpěníme cibuli a přidáme i nastrouhaný zázvor.
    Do zlatavé cibule přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a restujeme a současně osolíme a opepříme. 
    Až mrkev pustí karoten, přidáme drcená rajčata, krátce dorestujeme a přidáme vodu. 
    Až začne voda vařit, přídáme červenou čočku a vaříme do měkka. 
    Na závěr přídáme bazalku a dochuťíme kucharkem 
    Servírování

    inPage - webové stránky s AI, doménawebhosting