Zpět

P1 - Hovězí polévka

Množství - 60 porcí = 18 litrů

Hovězí žebro 2 500,00 g
Mrkev 1 200,00 g
Celer 500,00 g
Petržel 800,00 g
Sůl 100,00 g
Pepř 12,00 g
Cibule 400,00 g
Petrželka 50,00 g
Olej 150,00 g
     
Kucharek 150,00 g
Těstoviny 800,00 g

Pracovní postup

    Připravíme vývar - v receptech je uveden jako pečený vývar v řísti Přílohy a polotovary a připravuje se přes noc.

    Na oleji zpěníme cibuli a na hrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu, do ktré přidáme sůl a pepř. Jakmile je mrkev téměř hotová a pustí karoten, zalijeme vývarem a kráce povaříme a dochutíme.

    Zvlášť uvaříme testoviny - vlasové nudle a udržujeme je samostatně.

    Polévku zcedíme a zeleninu držíme rovněž samostatně.

    Servírování

    inPage - webové stránky s AI, doménawebhosting